Translate

diumenge, 28 de juliol de 2019

Els valencians a la Diada de l'11S. Assemblea el 4S


> DES DE SOLIDARITAT I REPÚBLICA PAÍS VALENCIÀ CONVIDEM LES VALENCIANES I VALENCIANS A APUNTAR-SE AL TRAM 3 (AV. MARIA CRISTINA) DE LA MANIFESTACIÓ DE L'11S CONVOCADA A BARCELONA PER L'ANC (https://diada.assemblea.cat/index.php/ca/m-apunto-al-tram) PER PARTICIPAR-HI UNITÀRIAMENT I MASSIVAMENT EN SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE CATALUNYA, PER LA DEFENSA DE LES LLIBERTATS DEMOCRÀTIQUES I EL DRET DEL PAÍS VALENCIÀ I DELS PAÏSOS CATALANS A L'AUTODETERMINACIÓ.

> PER DISSENYAR LA PARTICIPACIÓ VALENCIANA EN AQUESTA DIADA I AVANÇAR EN LA COORDINACIÓ A NIVELL DE PAÍS VALENCIÀ DE LES MOBILITZACIONS EN RESPOSTA A LA SENTÈNCIA (PREVISIBLEMENT) CONDEMNATÒRIA DELS PRESOS I PRESES POLÍTICS, LA DEFENSA DE LES LLIBERTATS DEMOCRÀTIQUES I ELS DRETS SOCIALS I EL DRET A L'AUTODETERMINACIÓ DEL PAÍS VALENCIÀ,
                    CONVOQUEM LES PERSONES, ENTITATS CIVILS, COL·LECTIUS, SINDICATS I PARTITS A UNA ASSEMBLEA QUE TINDRÀ LLOC A LA SOCIETAT CORAL EL MICALET EL DIMECRES 4 DE SETEMBRE A LES 19.00 h.

> FINALMENT, US ANIMEM A FER EXTENSIU AQUEST CORREU ENTRE ELS VOSTRES AMICS I CONTACTES I LES ORGANITZACIONS EN QUÈ  PARTICIPEU I A COL·LABORAR ACTIVAMENT AMB AQUESTA INICIATIVA DE LA MANERA COM CONSIDEREU OPORTUNA.

SALUT, SOLIDARITAT I REPÚBLICA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari